maanantai 28. marraskuuta 2011

Kamelot pentue

22.11.2011 Polly päätti alottaa synntyksen, tosin odottavan aika oli pitkä. Koska neiti aloitti puolilta öin supistelut ja siinä sitä siiten odoteltiin ja ihmeteltiin että millon synnytys käynnistyy. Kaiken tämän valvomisen lisäks omia voimia söi flunssa ja kuume.
Noh klo 09 syntyi ensimmäinen pentu valitettavasti kuolleena, mutta itse lääkäriin sisko synntys avuksi siksi aikaa. Syntyihän sieltä sitten sillä välin pieni musta tyttö (88g). Sitten taas odoteltiin hieman että josko sieltä vielä jotain tulisi. Klo 11 syntyi naamio tyttö (106g), ei mennyt kauaa kun syntyi naamio poika (124g) voin sanoa että sai polly tehdä hieman töitä tuon herran kanssa.
Pienen tauon jälkeen syntyi Suklaa poika (126g) ja viimeisenä naamio poika. Polly oli viimeisen kohdalla jo aika väsynyt, pentu oli hieman jumissa joten ei siinä muu autanut kun alkaa avustaa.
 Poika oli ilmeisesti ollut jumissa liian kauan, joten 10 min elvytyksen jälkeen sain pojan elvytettyä  eloon. Mutta valitettavasti seuraavana aamuna hän ei enään ollut kunnossa ja pikku pojasta tuli pikku enkeli.

Viikko on nyt vierähtänyt ja pennut voi hyvin paksusti, alkaa myös availemaan silmiään pikku hiljaa.
 kuvia löytyy kotisivuilta ja tänne otan kuvia näytille kun pennut hieman kasvavat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti