perjantai 7. helmikuuta 2014

kuulumisia

Melodyn molemmat pojat ovat nyt varattuja, Pilli pääsee mukavaan kotiin missä varamasti riittää puuhaa kylläkseen ja Pulla menee sijoitukseen tuttuun paikkaan Marikan ja Janin hoiviin.

Pentuja on odotettavissa

CH Spotless Janus <3 SC FunkyJam's BoomBoomPow   tämän yhdistelmän pennut odotetaan syntyvän viikolla 10.
tämä pentue tulee olemaan bumbumin viimeinen koska kiimassa hän leikkii paloletkua, jännää on pentueessa että kaiken muun lisäbonuksena on mahdollisuus tuohon kuvioon jälleen. Mutta ennen kaikkea yhdistelmässä on haettu Bumbumille kokoa jalmarin puolelta.

Suunnitelmissa ja astutettuja:

CH  Spotless Janus <3 IC Cattus de Lux Nalvage

Kauan odotettu kiima saavutti nannan ja saatiin tämä yhdistelmä tehtyä. Ensisijaisena myös tässä yhdistelmässä myös haetaan kokoa nannalle ja kuten myös klassista tyyppiä nannan extremeen tyyppiin. Ja mikä tärkeämpää niin jalmarin turkki saataisiin jatkoon. Mutta tässä sivutuottena voi vihdoin minun pitkä aikainen haave kuviollisesta suklaasta toteutua joten se jää nähtäviksi kun nähdää onko Nanna kantavana ja saadaan pentuja maailmaan.

CH Mr.Cowcat Night & Day <3 CH FunkyJam's Koh-I Noor

Noran pennut syntyvät sijoituskodissa Anun ja Antin hoivissa, toivotaan että tästä pentueesta saadaan tasapanoisia pentuja mutta kuitenkin elegantteja. Leevin puolelta tulee hyvin eleganttia rakennetta kun taas Noran puolelta sitä klassista tyyppiä tasapainottamaan. Väreinä on mahdollisuus pojissa punaiseen ja muihin perus väreihin ja naamioon. Tytöissä kilppareihin, perus väreihin ja naamioon todennäiköisesti kaikki pennut ovat valkolaikkuja.

Mielenkiinnolla odotan että nämä 2 suunniteltua pentuetta ja tuo BumBumin odotettu pentue olisi onnistuneita ja saataisiin kauniita CRX alkuja jatkoon.
Sijoituskodeille on siis tarvetta kesällä eli jos olet kiinnostunut sijoituskoti toiminnasta ota rohkeasti yhteyttä funkyjamscrx@gmail.com

Hieman myös tuloksia viimevuoden vuoden kissakilpailuista:

SC FunkyJam's Dove of Peace, CRX n 03
5:ksi paras aikuinen uros kategoriassa III (Suomen Kissaliiton vuoden kissa kisassa)
Paras aikuinen uros kategoriassa III (Turunrotukissa yhdistyksen vuoden kissa kisassa)
 Paras aikuinen Cornish rex suomessa

FunkyJam's
6:ksi paras kasvattaja kategoriassa III (Suomen Kissaliiton vuoden kissa kisassa)
Paras kasvattaja  kategoriassa III (Turunrotukissa yhdistyksen vuoden kissa kisassa)
Paras Cornish rex kasvattaja suomessa

ei siis huonosti mennyt viime vuosi, lähinnä olen todella ylpeä omasta kasvatista joka pärjäsi kovassa sarjassa noinkin korkealle kuin viidenneksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti