torstai 22. maaliskuuta 2012

nokka kohti uusia tuulia...

Viime vuoden lopun ikävät tapahtumat ovat hiljentäneet kissalaa, ja kirjottamista blogissa. On eletty rankkaa menettämisen aikaa ja opittu uusia asioita että kaikki ei ole aina ilmiselvää mitä suunnittelee. Koska suunnitelmat voi muttuu hetkessä. Onneksi olen saanut tukea ja ohjausta kokeneimmilta kasvattajilta, sanat eivät riitä kiittämään...
 Mutta nyt nokka ylös ja kohti tulevaisuutta....

Helmikuun 11. Ihanainen Olga (FunkyJam's Paloma en Bleu) sai 2 suloista pikku miestä. Molemmat pojat ovat B-veriryhmää, joten tärkeä lisä kasvatukselle. Myös Pentueen isänpuolelta saatu uutta verta ja tyyppiä. Kiitos Katjalle ja Helille että sain käyttää Olmia.
Toinen pojista etsii itselleen lemmikki/näyttely kotia.


Polly muutti eläke kotiinsa tyttärensä pikku Tirpan kanssa, Myös Toivo on kastroitu ja muuttaa pitämään seuraa isälleen ja Tessa pojalle Naftalle.

Tessa odottaa vauvoja Dieselille, pentujen pitäisi syntyä viikolla 17. Kovin odotellaan joko vihdoin meille tulisi kuvio vauvoja.

Diesel (Sloneczny pyl Daylight) on itselleen hankkinut uuden titteli GIC, joten vielä olisi yksi etappi jäljellä ennen miehisyyden poistoa. Paljon on tullut kehuja pojan turkista joka onkin meidän kissalassa ainutlaatuista herkkua ja tärkeä lisä kasvatus työlle. Kiitos Jowitalle tästä mahtavasta pojasta.
Dieselin poika FunkyJam's Inquisitor "ISmo"CRX b 33, jäi pollyn pennuista meille jatkamaan isänsä työtä (onhan poika on aika paljon isänsä kopio).

BumBum testattiin A veriryhmäseksi, joka helpottaa aika paljon kollin valinassa. Tyttö tullaan astuttamaan tämän vuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti